Τι είπε ο Ρέμπε στο «Kicker» για το ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ και το ΑΕΚ-Βόλσφμπουργκ

Σίγουρος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League παρουσιάστηκε ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Όλαφ Ρέμπε, σε δηλώσεις του στο γερμανικό «Kicker», ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ στο Europa League.

Τι είπε ο Ρέμπε στο «Kicker» για το ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ και το ΑΕΚ-Βόλσφμπουργκ

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League, εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Όλαφ Ρέμπε.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 2-1 από την Κράσνονταρ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εν τούτοις ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ρεβάνς στην «Τούμπα» την προσεχή Τετάρτη (30/9).

«Είμαστε μια ομάδα μόλις δύο μηνών. Είναι πραγματικά απίστευτο που ξεπεράσαμε και την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα μόλις δύο μήνες αφότου αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Τώρα, παρά την ήττα από την Κρασνοντάρ μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου», επεσήμανε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο γερμανικό «Kicker».

Επιπρόσθετα, ο Ρέμπε σχολίασε και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ για τα πλέι-οφ του Europa League. Άλλωστε, στο παρελθόν είχε διατελέσει για πολλά χρόνια και αθλητικός διευθυντής των «λύκων».

«Η ΑΕΚ είναι μια από τις ανταγωνίστριές μας για τον τίτλο και μια από τις τρεις-τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια καλά δουλεμένη και συμπαγής ομάδα υπό τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δούλεψε για χρόνια ως βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους. Είναι κρίμα που επί του παρόντος δεν υπολογίζουν στον 12ο παίκτη τους (σ.σ. τον κόσμο) και σ’ ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο με 60.000 παθιασμένους οπαδούς», υπογράμμισε.