ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Διαιτητής ο Ντανιέλε Ορσάτο

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, ορίστηκε για τον επαναληπτικό της Τετάρτης στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κράσνονταρ. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ντανιέλε Ορσάτο.

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Διαιτητής ο Ντανιέλε Ορσάτο

Η UEFA για τον επαναληπτικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ την Τετάρτη στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Champions League, όρισε έναν από τους καλύτερους διαιτητές της.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ορσάτο, ο οποίος πρόσφατα ήταν διαιτητής στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί.

Ο 44χρονος Ιταλός ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2011 στο ΠΑΟΚ-Ρούμπιν 1-1 για τους ομίλους του Europa League.

Επίσης έχει διευθύνει τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα (1-2) το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Μόσχας (1-2) το 2014 για τους ομίλους του Europa League, το Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε (0-1) το 2015 για τα πλέι οφ του Europa League.

Την περσινή σεζόν ήταν ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (1-0) για την φάση των ομίλων του Champions League, την τελευταία αγωνιστική όπου οι «ερυθρόκευκοι» πήραν και τη πρόκριση στο Europa League.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι, τέταρτος ο Ντανιέλε Ντόβερι, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Γκουίντα και Φιλίπο Μέλι.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πασκάλ Γκαριμπιάν από τη Γαλλία και της UEFA ο Ουαλός Κίραν Ο’ Κόνορ.