Κριτική Ολυμπιακού: Κορυφαίοι οι Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς «κονταροχτυπιέται» με τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί για τον τίτλο του MVP στο ματς με την Ομόνοια.

Κριτική Ολυμπιακού: Κορυφαίοι οι Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά

ΣΑ: Εύκολο... μεροκάματο έβγαλε σε γενικές γραμμές ο Πορτογάλος γκολκίπερ, ο οποίος επέστρεψε σε χρόνο - ρεκόρ και έδειξε ότι είναι καλά! Όσες φορές χρειάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Πολλά καλά διαστήματα είχε ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος μπορεί να μην έδειξε ότι είναι τόσο... μπουκαδόρος όσο ο Ελαμπντελαουί (ακόμα θέλει τον χρόνο του για να “δέσει” με τους υπόλοιπους), αλλά είχε δύο-τρεις σέντρες - ξυραφιά και θα μπορούσε να φύγει με μία ασίστ. Ανασταλτικά δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Ίσα-ίσα που στάθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο.

ΣΕΜΕΔΟ: Αν εξαιρεθεί μία κακή του ενέργεια που του απέφερε την κίτρινη κάρτα, σε γενικές γραμμές έσβησε όποιον επιθετικό της Ομόνοιας βρήκε απέναντί του. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι εδώ, το μυαλό του είναι εδώ και το δείχνει και στο χορτάρι.

ΜΠΑ: Έκανε ένα λαθάκι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που δεν κόστισε στον Ολυμπιακό, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ήταν αποτελεσματικός σε όλες τις προσπάθειές του.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Δεν είχε την έκρηξη του παλιού Χολέμπας, έπαιξε απέναντι και στον Μποατέκ που ήταν αρκετά δραστήριος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητικός. Ο Ελληνογερμανός μπακ έπαιξε πολύ έξυπνα! Έπαιξε με την εμπειρία του...

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο που φαινόταν να κρατάει μόνος του τον άξονα. Στη συνέχεια είχε συμπαραστάτη και τον Καμαρά. Το πρόσημο είναι θετικότατο. Σε ακόμα ένα ματς ο Κρητικός χαφ ήταν στους διακριθέντες.

ΚΑΜΑΡΑ: Για ακόμη μία φορά απέδειξε το πόσο πολύτιμος είναι σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Από το 20’ και μετά έχει κάνει πολύ καλό ματς, παρότι δεν έπιασε τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων. Είχε πάρει... παραμάζωμα τον άξονα της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν είχε την καλύτερή του βραδιά ο Μασούρας, όμως, δεν ήταν τόσο αρνητικός. Βοήθησε όσο μπορούσε ως προς την πίεση και βγήκε στο ημίχρονο, γιατί έπρεπε να “φρεσκάρει” ο Μαρτίνς την επιθετική του γραμμή.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Γάλλος είναι και πάλι εδώ! Δεν είχε μόνο το γκολ από την άσπρη βούλα, αλλά και σέντρες που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ασίστ. Ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και άφησε τη σφραγίδα του.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως, φάνηκε να μην έβρισκε τους διαδρόμους προς την κυπριακή άμυνα, καθώς τον είχαν “σημαδέψει”.

ΧΑΣΑΝ: Είχε μία καλή φάση για να σκοράρει, αλλά η αλήθεια είναι πώς στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Ελ Αραμπί, φάνηκε περισσότερο. Απομονωμένος ήταν στο πρώτο 45λεπτο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο 58’ αντί του Φορτούνη και μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερε να σκοράρει στο 92’ και να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση. Ξεμπούκωσε ο Μαροκινός και έδειξε να πατάει καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 58’ αντί του Μασούρα και ανέβασε ταχύτητα ο Ολυμπιακός. Χάρη στην ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια πήρε το πέναλτι και όπως με την Κράσνονταρ, έτσι και με την Ομόνοια, μπήκε και “καθάρισε” την πρόκριση με την εμφάνισή του. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο 2-0, δεν ήταν μόνο το κερδισμένο πέναλτι.

ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε προς το τέλος για να βοηθήσει ανασταλτικά τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να κριθεί.