Πλήρης ανάλυση Μαρτίνς στους παίκτες του για Ομόνοια

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε σε βίντεο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την αποψινή τους αντίπαλο, την Ομόνοια (23/9, 22.00) στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League.

Πλήρης ανάλυση Μαρτίνς στους παίκτες του για Ομόνοια

Η Ομόνοια σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που θα προκαλέσει ανησυχία ή προβληματισμό στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού. Ανησυχία ή προβληματισμό φυσικά δεν θα προκαλέσει στους “ερυθρόλευκους”, εφόσον παρουσιάσουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Αν δεν εμφανιστούν σοβαροί οι παίκτες του Μαρτίνς, τότε δεν θέλει και πολύ να την... πατήσουν.

Με... αίμα έφτασε η Ομόνοια έως τα play off του Champions League, δίχως να ενθουσιάσει μάλιστα τον κόσμο της με το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ζευγάρια των play off, η Ομόνοια εμφανίζεται να έχει τις λιγότερες πιθανότητες από κάθε άλλον σύλλογο σε τούτη τη φάση, ώστε να βρεθεί στους “χρυσοφόρους” ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ομόνοια λοιπόν, έχει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, έχει παιχνίδια στα πόδια της και ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαρατάξει το έξι φορές πιο ακριβό ρόστερ του.

Για τον Μαρτίνς βέβαια, όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο... Αντιθέτως, εκείνο που φρόντισε να περάσει στους παίκτες του, ήταν ότι η Ομόνοια δεν βρίσκεται τυχαία στον “προθάλαμο” των ομίλων. Ναι μεν δεν είναι ομάδα που δείχνει ικανή να προκαλέσει επιθετικά σοβαρούς “πονοκεφάλους” στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δώσουν δικαιώματα οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας, δεν θα αντιμετωπίσουν “θέματα” στο ανασταλτικό κομμάτι.

Όλα αυτά έσπευσε να τους τα αναλύσει ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω βίντεο. Εκεί όπου τους έδειξε το πόσο σφιχτά αμύνεται η Ομόνοια, το πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι στις στατικές της φάσεις, τα επικίνδυνα “χτυπήματα” που γίνονται στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ ή φάουλ (από το "γλυκό" αριστερό του Ζόρντι Γκόμεθ) και κυρίως τα όσα πρέπει να προσέξουν στις αντεπιθέσεις των Κύπριων.

Με λίγα λόγια, τους έχει δώσει στο... πιάτο την Ομόνοια. Δεν είναι ομάδα που τρομάζει, το ξέρουν και οι ίδιοι οι Κύπριοι ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά ο Μαρτίνς έχει να λέει ότι ο αποψινός αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει ένα τεράστιο αβαντάζ: Αγωνιστικό ρυθμό! Ρυθμό που δεν έχει η δική του ομάδα και είναι ένα στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να βρει “απάντηση” ο Ολυμπιακός.