Φερέιρα: «H αντίπαλη ομάδα, σκόραρε με πέναλτι και με μία ατομική ενέργεια του δεξιού μπακ» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα έκανε λόγο για λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο και υποστήριξε πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για να αποφύγει την ήττα στη Ρωσία από την Κράσνονταρ.

Φερέιρα: «H αντίπαλη ομάδα, σκόραρε με πέναλτι και με μία ατομική ενέργεια του δεξιού μπακ» (vid)

O Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

«Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Θα θέλαμε να έχουμε ένα θετικότερο αποτέλεσμα, ωστόσο η φάση παραμένει ανοικτή. Είδαμε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο στο οποίο και οι δύο ομάδες, είχαν τις ευκαιρίες τους.

H αντίπαλη ομάδα, σκόραρε με πέναλτι και με μία ατομική ενέργεια του δεξιού μπακ, που βρήκε στην πλάτη της δικής μας άμυνας το συμπαίκτη του. Εμείς είχαμε το χαμένο πέναλτι, είχαμε το δοκάρι, οπότε δημιουργήσαμε τις δικές μας, ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1: Τα highlights της αναμέτρησης

Δεν το πήραμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι μας, σε γενικές γραμμές, ήταν καλό. Σίγουρα υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να διορθώσουμε για τη ρεβάνς.

Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τώρα ευνόησαν τον αντίπαλο μας, εμείς πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ούτως ώστε αυτές οι λεπτομέρειες να είναι υπέρ μας στο παιχνίδι της Τούμπας», είπε ο Αμπέλ Φερέιρα.