Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1: Τον τιμώρησε η μπάλα (highlights)

O ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι και ηττήθηκε 2-1 από την Κράσνονταρ στη Ρωσία για τα πλέι οφ του Champions League.

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1: Τον τιμώρησε η μπάλα  (highlights)

O ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση στο Κράσνονταρ αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα πλέι οφ του Champions League.

Κάλλιστα θα μπορούσε να φύγει νικητής από τη Ρωσία, αφού είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι! Ο Δικέφαλος έχασε πέναλτι στο 7’ με τον Πέλκα, αλλά ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω στο 32’ όταν με εξαιρετικό “τσίμπημα” της μπάλας από σέντρα του Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του!

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1: Τα highlights της αναμέτρησης


Οι Ρώσοι αντέδρασαν έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Καμπελά και ο Κλάεσον με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 38’.
Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχασε άλλη μια τεράστια ευκαιρία για γκολ, όταν στο 68’ ο Ελ Καντουρί σημάδεψε το δοκάρι και ο Κρέσπο που πήρε το “ριμπάουντ” δεν κέρδισε τον Σαφόνοφ.
Ομάδα που δεν κάνει τις ευκαιρίες γκολ, το δέχεται και αυτό συνέβη στο 70’ όταν ο Πετρόφ έδωσε στον Μπεργκ που πρόλαβε τον Ζίβκοβιτς, “έσκαψε” στον Καμπελά και αυτός σε κενή εστία έγραψε το 2-1.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Φερέιρα πέρασε τους Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να βρει φάσεις για την ισοφάριση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 1-2
Γήπεδο: Krasnodar Stadium
Διαιτητής: Κλεμέν Τουρπέν (Γαλλία)
Σκόρερ: 38’ Κλάεσον (πεν.), 70’ Καμπελά - 32’ Πέλκας
Κίτρινες: 6’ Κάιο, 55’ Κλάεσον, 88’ Μπεργκ - 8’ Σβαμπ, 75’ Κρέσπο
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουσάεφ): Σαφόνοφ, Πετρόφ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρες, Καμπελά (81’ Ούτκιν), Όλσον, Βιλένα, Βάντερσον (81’ Σουλεϊμάνοφ), Κλάεσον, Μπεργκ
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας (79’ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84’ Σφιντέρσκι), Α. Ζίβκοβιτς

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι με VAR που έχασε ο Πέλκας (vid)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Πέλκα για το 0-1 (vid)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Το γκολ-πέναλτι του Κλάεσον για το 1-1 (vid)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Το δοκάρι του Ελ Καντουρί και το γκολ του Καμπελά για το 2-1 (vid)