Μαρτίνς: Δύσκολα έκπληξη στα άκρα της άμυνας με Ομόνοια

Κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε τον Μαρτίνς να σκέφτεται Μπρούνο δεξιά και Ραφίνια αριστερά στην άμυνα κόντρα στην Ομόνοια (23/9, 22.00), αλλά όλα δείχνουν ότι ο Χολέμπας θα πάρει κανονικότατα φανέλα βασικού.

Μαρτίνς: Δύσκολα έκπληξη στα άκρα της άμυνας με Ομόνοια

“Γρίφος” θα είναι η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο ματς των play off του Champions League με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη (23/9, 22.00).

Αρχικά υπάρχει το δίλημμα Τζολάκης ή Σα για τα γκολπόστ. Εν συνεχεία, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πάει με 4-3-3 ή με 4-2-3-1. Στο δεύτερο σενάριο ο Φορτούνης θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ στο πρώτο δύσκολα θα βρθεεί ο Έλληνας διεθνής άσος στην ενδεκάδα.

Εσχάτως κυκλοφόρησε ακόμη ένα σενάριο ότι μπορεί να μην δούμε τον... Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Να επιλέξει δηλαδή ο Μαρτίνς τον Μπρούνο δεξιά (όπως στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ) και τον Ραφίνια αριστερά.

Σχεδόν απίθανο μοιάζει το τελευταίο σενάριο, παρά την φημολογία των τελευταίων ημερών. Δεν έχει νόημα να κάνει τέτοια... αλχημεία στα άκρα της άμυνας. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ο Χοσέ Χολέμπας θα πάρει κανονικά φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Κύπρου, θα περάσει στο αριστερό άκρο και στα δεξιά θα βρεθεί ο Ραφίνια. Ό,τι είδαμε δηλαδή με τον Αστέρα Τρίπολης.