Μουσάεφ: «Να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Κρασνοντάρ, Μουράτ Μουσάεφ για τον αυριανό (22/9, 22.00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League.

Μουσάεφ: «Να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με Ολυμπιακό»

O προπονητής της Κρασνοντάρ, Μουράτ Μουσάεφ χαρακτήρισε ιστορική την αυριανή (22/9) ημέρα για την ομάδα του καθώς βρίσκεται ένα βήμα από την παρθενική συμμετοχή της στο Champions League.

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στην πτήση για Κράσνονταρ - Αλλαγή αεροσκάφους

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League. Θα είναι δύο πολύ μεγάλα ματς και μόνο τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, σε κάνουν να εξελίσσεσαι και να βλέπεις το επίπεδό σου. Θα είναι μια δυνατή... μάχη σε κάθε κομμάτι του γηπέδου και η αυριανή (22/9) ημέρα θα είναι ιστορική για την Κρασνοντάρ».

Για το τι πρέπει να κάνει η Κρασνοντάρ για να αποφύγει το πάθημα της Μπενφίκα:

«Είναι λάθος να συγκρίνουμε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα με το δικό μας. Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία. Είναι σημαντικό να παίξουμε γρήγορα απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σημείο κλειδί θα είναι το τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση. Θα πρέπει να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν τον έλεγχο γιατί καλύπτουν πολύ καλά τους ανοιχτούς χώρους και αμύνονται σε σύστημα 5-4-1. Μόνο η ταχύτητα σε κάθε κομμάτι του γηπέδου θα έχει αποτέλεσμα για εμάς».

Για το μάθημα που πήρε η Κράσνονταρ από τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό:

«Κάθε ματς σε αυτό το επίπεδο είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Στα ματς με τον Ολυμπιακό, πολλά κρίθηκαν στην Ελλάδα. Στην αρχή ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι αλλά πριν δεχθούμε το πρώτο γκολ, «χάσαμε» τον Καμπελά. Στο τέλος πιέσαμε για την ισοφάριση και δεχθήκαμε ακόμη τρία γκολ. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στην Ελλάδα έκανε πολύ δύσκολο το έργο μας στο επαναληπτικό παιχνίδι. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας από αυτήν τη σειρά των παιχνιδιών και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτά τα λάθη στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για το 7-2 επί της Χίμκι: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερεκτιμήσουμε τον εαυτό μας. Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που σχεδιάζαμε στην αρχή. Παίξαμε καλά απέναντι στη Χίμκι, σκοράραμε όμορφα γκολ αλλά είναι ένα ματς που δεν πρέπει να μας παραπλανήσει. Έχουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν μετά από διάστημα απουσίας και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τη χημεία μας. Το ματς πρωταθλήματος έχει ήδη ξεχαστεί και στρέφουμε την προσοχή μας στον ΠΑΟΚ».