ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού - Το πρόγραμμα για Κράσνονταρ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε έλεγχο Covid -19 πριν αναχωρήσουν για τη Ρωσία, όπου θα παίξουν με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League

ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού - Το πρόγραμμα για Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το Κράσνονταρ της Ρωσίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να ρυθμίζουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να ταξιδέψει η αποστολή.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ασφαλώς υπαγορεύουν να ακολουθήσουν οι Θεσσαλονικείς ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο για τους επιβάτες αεροπορικών εταιριών που μεταβαίνουν στη Ρωσία.

Έτσι «ασπρόμαυροι» υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για τον κορονοϊό λόγω του επικείμενου ταξιδιού τους στη Ρωσία το πρωί της Δευτέρας, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά για όλους, τόσο για παίκτες και τεχνικό επιτελείο όσο και για τους συνοδούς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Ρωσία.

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχωρεί για Ρωσία

Μια διαδικασία που αφορά όλους όσοι θα βρεθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

Το πρόγραμμα για Κράσνονταρ

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν την πρώτη μάχη με τους Ρώσους θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας (21.09) στο γήπεδο της Τούμπας στις 09:30. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 14:00 για το Κράσνονταρ με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η αποστολή με την άφιξη της στη Ρωσία θα κάνει μία αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο και θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου με τηλεδιάσκεψη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να απαντά στις ερωτήσεις των εκποσώπων των ΜΜΕ που θα βρίσκονται στο Press Center.

Η συνέντευξη Τύπου της Κράσνονταρ είναι προγραμματισμένη για τις 14:30, ενώ η ρώσικη ομάδα θα προπονηθεί στις 18:00 στο προπονητικό της κέντρο".