Οι διαιτητές των αγώνων Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Σεντ Γκάλεν

Ο Κλεμέν Τουρπέν θα σφυρίξει το ματς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ το ματς της ΑΕΚ με τη Σεντ Γκάλεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι διαιτητές των αγώνων Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Σεντ Γκάλεν

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Ο Κλεμέν Τουρπέν λοιπόν, από την κατηγορία «Elite» της UEFA θα είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στην Ρωσία (την Τρίτη 22/09, 22:00), ενώ ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ θα σφυρίξει στο ματς της ΑΕΚ με την Σεντ Γκάλεν (Πέμπτη 23/09, 21:30).

Ο 38χρονος Τουρπέν που θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Champions League, έχει διευθύνει ξανά ελληνικές ομάδες καθώς πρόσφατα είχε οριστεί στους αγώνες ΠΑΟΚ-Άρης (0-0) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-2) για τα πλέι οφ της Super League.

Μαζί του θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανός, Χακέτ, στο VAR τους Γουίλι, Πινγκάρντ ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σνέιντερ.

Στο ματς της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας.