Ομόνοια: Το μήνυμα του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου (pic)

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου έστειλε το μήνυμά του μέσω Facebook μετά την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό.

Ομόνοια: Το μήνυμα του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου (pic)

Μήνυμα μέσω Facebook έστειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου μετά την μεγάλη πρόκριση με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μετά την ιστορική επιτυχία. Γνωρίζω τι σημαίνει για την οικογένεια της Ομόνοιας. Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε ο κόσμος, πόσες φορές έφτασε κοντά η ομάδα και πόσο το είχε ανάγκη ολόκληρο το οικοδόμημα.

Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία. Ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας, της εργατικότητας και του επαγγελματισμού όλων στην ομάδα και προ πάντων της υπευθυνότητας, της αφοσίωσης και του σεβασμού που δείχνουν για την Ομόνοια, την ιστορία και τον κόσμο της.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τη διευθυντική ομάδα, την τεχνική ηγεσία, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και ασφαλώς τον κόσμο της Ομόνοιας στον οποίο αφιερώνω αυτήν την πρόκριση για όλα όσα έχει κάνει για τον Σύλλογο, ειδικά στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές των προηγούμενων χρόνων.

Έχουμε ακόμα πολλά να πετύχουμε και μεγάλους στόχους να υλοποιήσουμε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με πίστη, αποφασιστικότητα και ακόμη μεγαλύτερη «δίψα» για επιτυχίες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας