Ολυμπιακός: Πότε γίνονται τα ματς με την Ομόνοια, ποιος θα τα μεταδώσει

Το εμπόδιο της Ομόνοιας θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Οι ημερομηνίες που γίνονται τα παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Πότε γίνονται τα ματς με την Ομόνοια, ποιος θα τα μεταδώσει

Η Ομόνοια θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League. Η κυπριακή ομάδα κατάφερε να αποκλείσει τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι και οι Πειραιώτες θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της για να αγωνιστούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ομόνοια θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και φυσικά λόγω των συνθηκών θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Η ρεβάνς ανάμεσα θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα. Συγκεκριμένα η Ομόνοια θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό ΓΣΠ την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου. Και αυτή η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών.

Και τα δύο παιχνίδια από τη στιγμή που βρισκόμαστε στα play offs του Champions League θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.