Τι είπαν οι παίκτες της Ομόνοιας για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, οι παίκτες της Ομόνοιας.

Τι είπαν οι παίκτες της Ομόνοιας για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Έρικ Μποτεάκ: «Ήταν καιρός να γραφτεί ιστορία για την Ομόνοια. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, δουλέψαμε σκληρά.

Περιμένω να πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς μας. Ήταν πολλή ζέστη σήμερα, είναι δύσκολο να παίξεις. Το Σάββατο είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Μας έλειψε ο κόσμος, θέλω να τους δω. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να το απολαύσουμε, θα παλέψουμε».

Γιάννης Κούσουλος: «Είναι μεγάλη χαρά. Κάναμε τρία πολύ καλά παιχνίδια, μας άξιζε. Γράψαμε ιστορία. Το μόνο που μας λυπεί είναι ότι δεν είναι εδώ ο κόσμος μας. Θα πανηγυρίζουμε μέχρι το πρωί. Είναι μεγάλη η χαρά, προχωράμε. Παίζουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα που είναι κάθε χρόνο στους ομίλους. Θα πάμε να το απολαύσουμε».

Φώτης Παπουλής: «Δεν ξέρω αν έφερα γούρι, αλλά πρώτος μας στόχος ήταν να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει. Η ομάδα πρέπει να μεγαλώσει γιατί το αξίζει. Είναι μια πολύ καλή οικογένεια.

Ήξερα που ήρθα και ότι έπρεπε να παλέψουμε γι’ αυτό τον στόχο. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Θα απολαύσουμε σήμερα και θα συγκεντρωθούμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Όσο δουλεύεις και πιστεύεις σε αυτό που κάνεις μπορεί να έρθει και πού ξέρεις, να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν δεν έχεις τόσο μεγάλη εμπειρία ο Αστέρας νιώθεις μειονεκτικά, αλλά δουλέψαμε και πρώτος μας στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα. Είχα την εμπειρία με τον Απόλλωνα, προσπάθησα να μεταφέρω στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Είναι δύο παιχνίδια πολύ απαιτητικά, θα κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Με βοήθησαν όλα τα παιδιά και η διοίκηση, που έδειξε όλα όσα ήθελα για να έρθω στην Ομόνοια. Δεν είναι κάτι τυχαίο. Ευχαριστώ όσους με επέλεξαν».