Όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Ομόνοια στο Ρέντη στις 30 Ιουλίου (highlights)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό με την Ομόνοια στις 30 Ιουλίου 2020 στο Ρέντη, πριν από το ματς με τη Γουλβς και κέρδισε 3-0. Διαβάστε την περιγραφή και δείτε τα highlights.

Όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Ομόνοια στο Ρέντη στις 30 Ιουλίου (highlights)

Σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα με τη Γουλβς έδειξε ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας, την οποία νίκησε με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αγώνα που παρακολούθησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας 1-1 (4-2 πεν)- Τι έγινε στη πέναλτι (vid)

Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα

Τον «Γόρδιο δεσμό» έλυσε τελικά στο 42′ ο Καμαρά, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Θρύλος έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βαλμπουενά από το ημικύκλιο της περιοχής.

Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ραντζέλοβιτς να παίρνει τη θέση του Μασούρα και την Ομόνοια να έχει την πρώτη τελική με τον Τιάγκο. Ο Σέρβος άσος έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, καθώς στο 56′ αξιοποίησε τη σέντρα του Γκασπάρ κάνοντας το 3-0 με κεφαλιά. Ο κ. Μαρτίνς πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, αλλά η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή και να δημιουργεί ρήγματα από τα πλάγια στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Παρά την πίεση της κυπριακής ομάδας ψηλά ο Θρύλος έβρισκε τρόπους να βγει και να απειλήσει. Στο 83′ ο Λοβέρα έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά, ο Ραντζέλοβιτς μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Στο 85΄ο Τοροσίδης γύρισε ωραία από τα δεξιά, ωστόσο το σουτ του Καμαρά στην κίνηση δεν βρήκε στόχο. Στο 89′ ο Ραντζέλοβιτς με τακουνάκι έβγαλε τον Τοροσίδη σε θέση βολής, με τον Φαμπιάνο να αποκρούει και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα από το γυριστό σουτ του Καφού έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισιρ).