Aυτές είναι οι 11αδες Ομόνοιας κι Ερυθρού Αστέρα!

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ανόρθωση η Ομόνοια κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (των Μπεν και Καταϊ) για το ποιος θ' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφς του Champions League

Aυτές είναι οι 11αδες Ομόνοιας κι Ερυθρού Αστέρα!

Με τρία διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση παρατάσσεται η Ομόνοια στο Γ.Σ.Π κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σ' ένα ζευγάρι που ο νικητής θ' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με έπαθλο μια θέση στους ομίλους της.

Μαυρίας, Κούσουλος και Σενέ έμειναν στον πάγκο και οι Χούμποτσαν, Γκόμες και Παπουλής θ' αγωνιστούν στις θέσεις τους όπως αποφάσισε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέζιακς, Γιόρντι, Γκόμες, Τιάγκο, Παπουλής, Μποτεάκ, Κακουλλής

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Κούσουλος, Μαυρίας, Λοΐζου, Ασάντε, Σενέ, Ντούρις

Στην «αντίπερα όχθη» οι πρωταθλητές Σερβίας, του Ντέγιαν Στάνγκοβιτς, παρατάσσονται κόντρα στους «τριφυλλοφόρους» με τους (πρώην παίκτες του Ολυμπιακού) Αλεξάνταρ Κάται και Μοχαμέντ Μπεν στο βασικό σχήμα και σε σχηματισμό 4-3-3.

Αναλυτικά η ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ερυθρού Αστέρα: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ρόντιτς, Ντεγκενέκ, Μιλούνοβιτς, Σανόγκο, Κάνγκα, Ίβανιτς, Κάταϊ, Μπεν, Βουκάνοβιτς.

Στον πάγκο: Πόποβιτς, Φαλτσινέλι,Γκάγιτς, Πανκόφ, Νίκολιτς, Γκάβριτς, Γιόβαντσιτς.