Κράσνονταρ: Πέρσι την απέκλεισε ο Ολυμπιακός, φέτος βρίσκει τον ΠΑΟΚ! (vids)

Ο δρόμος προς τους ομίλους του Champions League για την Κράσνονταρ...περνάει και πάλι από την Ελλάδα. Πέρσι ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς την απέκλεισε με δυο νίκες και φέτος οι Ρώσοι έχουν μπροστά τους τον ΠΑΟΚ.

Κράσνονταρ: Πέρσι την απέκλεισε ο Ολυμπιακός, φέτος βρίσκει τον ΠΑΟΚ! (vids)

Η Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ απέναντι και πάλι σε Ελληνική ομάδα, μια στροφή πριν από τη φάση των ομίλων του Champions League.

Το καλοκαίρι του 2019, ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς την άφησε εκτός Champions League με δυο νίκες, με τους Πειραιώτες να παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Φέτος οι Ρώσοι που θέλουν να βρεθούν για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League θα βρουν μπροστά τους τον ΠΑΟΚ!

Πέρσι, έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου, ενώ δεν μπόρεσε να πάρει και τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους!

Πότε παίζει ο ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ.

Ο προπονητής Μουράντ Μουσάεβ παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο 36χρονος Μουράντ Μουσάεβ, δέχεται έντονη κριτική αλλά τη θέση του δεν έχει την χάσει και η διοίκηση τον στηρίζει.

Πήρε τον αμυντικό, Σμολνίκοβ ο οποίος αποχώρησε από τη Ζενίτ και τον τερματοφύλακα, Γκορόντοβ από την Γκρόζνι.

Βέβαια σε σχέση με την περσινή σεζόν έχει δυο σημαντικές απώλειες. Έφυγε ο τερματοφύλακας Κρίτσιουκ και ο μέσος Μανουέλ Φερνάντες.

Στο ρωσικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 11η θέση!

Τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει δυο νίκες (0-3 την Ούφα, 2-0 την Άρσεναλ Τούλα), δυο ισοπαλίες (1-1 Ροστόφ, 1-1 ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και δυο ήττες (Ουράλ 1-0 και Λοκομοτίβ Μόσχας 1-0).

Ο Μπεργκ συνεχίζει

Ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει και είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία τέρματα. Ο Σουηδός, ο οποίος είχε εξαιρετική παράδοση όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, στις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, αποτελεί την αιχμή του δόρατος των Ρώσων που παίζουν σύστημα 4-2-3-1

Ο Ματβέι Σαφόνοφ είναι ο βασικός τερματοφύλακας, οι Κριστιαν Ραμίρεζ, Σεργκέι Πετρόφ, Αλεξάντρ Μαρτίνοβιτς, Ίγκρο Σοροκίν ή Ίγκορ Σμολνίκοφ αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο παίζουν κυρίως οι Γιούρι Γκαζίνσκι, Κρίστοφερ Όλσον, Ντανίλ Ουτκίν ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι επιλογές των Τόνι Βιλένα, Ρεμί Καμπελά, Κάιο, Ρουσλάν Καμπόλοφ.

Το εντυπωσιακό γήπεδο της Κράσνονταρ (vid)

Στην επίθεση εκτός του γνωστού μας, Μάρκους Μπέργκ, βλέπουμε και τους Σαπί Σουλεϊμάνοφ, Βάντερσον, Βίκτορ Κλάεσον και Μαξίμ Κουτόβόι.

Έχει παρελθόν με τον ΠΑΟΚ

Η Κράσνονταρ πέρσι αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό με δυο ήττες ενώ έχει παρελθόν και με τον ΠΑΟΚ. Στους ομίλους του Εuropa League τη σεζόν 2015-16, οι Ρώσοι σε δυο αγώνες δεν είχαν χάσει. Στη Ρωσία η Κράσνονταρ είχε κερδίσει 2-1 και στην Τούμπα το ματς είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ομάδα 12 ετών!

Η Κρασνοντάρ ιδρύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2008 και την επόμενη χρονιά πήρε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία του Ρωσικού πρωταθλήματος.