Oι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ - Μπενφίκα!

Χωρίς εκπλήξεις οι ενδεκαδές ΠΑΟΚ και Μπενφίκα στο μεγάλο ματς της Τούμπας, που κρίνει ποια εκ των δύο θα βρεθεί στα play off  του Champions League

Oι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ - Μπενφίκα!

Δεν επεφύλασαν εκπλήξεις σ' αλλήλους οι προπονητές των ΠΑΟΚ και Μπενφίκα στην ανακοίνωση των βασικών σχημάτων της αναμέτρησης στην Τούμπα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (21.00)

Με τον Κρέσπο να αναλαμβάνει τη δεξιά πλευρά θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως είχε δοκιμάσει στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στα στόπερ τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Ίνγκασον και τους Γιαννούλη - Κρέσπο σε ρόλο φουλ μπακ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Το δίδυμο στα χαφ αποτελούν οι Σβαμπ - Ελ Καντουρί με τους Πέλκα και Τζόλη να πλαισιώνουν τον Άκπομ που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Ζόρζε Ζεσούς παρατάσσει την ομάδα του σε σχηματισμό (αγαπημένο του) 4-3-3:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Φερτόνγκεν και Γκριμάλντο να αποτελούν την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά των Λουζιτανών.

Η τριάδα στο κέντρο των «αετών» της Λισσαβώνας θα αποτελείται από τους Πίζι, Βάιγκλ και Τααράμπ, ενώ την επιθετική τριπλέτα της Μπενφίκα θα συνθέσουν οι Πεντρίνιο, Έβερτον και Σεφέροβιτς.