Πίζι: «Ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, είμαστε έτοιμοι 100%»

 
Πίζι: «Ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, είμαστε έτοιμοι 100%»

Ο Πίζι, εκ των βασικών παικτών που εμπιστεύεται ο Ζορζ Ζεσούς, τόνισε αρχικά για την ετοιμότητα της Μπενφίκα: «Είμαστε έτοιμοι 100%. Είναι μονό παιχνίδι. Υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα και θα παλέψουμε και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη με φόντο την πρόκριση».

Για τη νέα σεζόν σχολίασε: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, προσπαθούμε να το δείξουμε καθημερινά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Έχουμε κάνει ποιοτικές μεταγραφές και δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να ενσωματωθούν άμεσα».

Για τις αλλαγές στη Μπενφίκα: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές μέσα στα χρόνια, κάθε προπονητής που έρχεται έχει τις δικές του ιδέες. Έχουμε δώσει ήδη τα πρώτα φιλικά, αύριο έχουμε το πρώτο επίσημο και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

Για την προηγούμενη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ: «Θα βρούμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι δύσκολο ματς και ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη και την πρόκριση. Έχουμε αναλύσει καλά τον αντίπαλό μας για να ανταπεξέλθουμε αύριο».

Για το αν η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων θα παίξει ρόλο: «Μπορεί να έχουμε ποιότητα σαν μονάδες αλλά μας ενδιαφέρει σε συλλογικό επίπεδο και αυτό μετράει περισσότερο απ΄όλα. Το πιο σημαντικό είναι η ομαδικότητα που πρέπει να δείξουμε για να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ».