Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας: Τα προφίλ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού (vids)

Ομόνοια ή Ερυθρός Αστέρας; Δείτε τα προφίλ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League.

Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας: Τα προφίλ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού (vids)

Ερυθρός Αστέρας

Την περασμένη σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου αντιμετώπισαν για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό σε φάση ομίλων του Champions League. Στην αναμέτρηση της Σερβίας οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1, ωστόσο στο Φάληρο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε πέναλτι του Ελ Αραμπί και να προκριθούν στο Europa League. Ο Ερυθρός Αστέρας για τρίτη διαδοχική σεζόν και 31η στην ιστορία του στέφθηκε πρωταθλητής. Για να βρεθεί στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέκλεισε τα Τίρανα με 1-0.

Champions League: Από το ζευγάρι Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ!

Αν και αποχώρησε πλέον από τις τάξεις του συλλόγου ο Μάρκο Μάριν, καθώς μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία και την Αλ-Αχλί, στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου παραμένει ο άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν. Ο τελευταίος μάλιστα, μετράει την τρέχουσα σεζόν 6 γκολ σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και στον αγώνα κόντρα στη Γιουρόπα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League είχε πετύχει χατ-τρικ στη νίκη με 5-0 του Ερυθρού Αστέρα.

Τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι Τίρανα-Ερυθρός Αστέρας 0-1

Ομόνοια

Η Ομόνοια έχει παίξει ήδη δύο προκριματικούς γύρους. Και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας και μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ σε κανένα από αυτά! Στον πρώτο προκριματικό γύρο επικράτησε 1-0 της Αραράτ (στην παράταση) και στον β' γύρο πέρασε από τη Βαρσοβία, επικρατώντας 2-0 της Λέγκια!
H ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Αραράτ στο Γερεβάν, όπου σκόραρε ο Τιάγκο στο 94': Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμες (91′ Κούσουλος), Γιόρντι, Τιάγκο (102′ Τζιωνής), Μαυρίας (81′ Λοΐζου), Κακουλλής, Ντούρις (67′ Μποτεάκ).Η ενδεκάδα στο παιχνίδι με τη Λέγκια, όπου επίσης πήρε την πρόκριση στην παράταση με τέρματα των Γκόμεθ (92' πέν.) και Τιάγκο (107'): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Κούσουλος, Γκόμεθ, Γκόμες (Μαυρίας 102′), Μποτεάκ (Λοΐζου 91′), Τιάγκο (Κίκο 113′), Τζιωνής (Ασάντε 77′), Ντούρις.