UEFA Champions League: Το κανάλι για την κλήρωση του Ολυμπιακού - Οι ημερομηνίες των αγώνων

Σε ποιο κανάλι θα δούμε την κλήρωση του UEFA Champions League και θα μάθουμε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Οι ημερομηνίες των αγώνων.

UEFA Champions League: Το κανάλι για την κλήρωση του Ολυμπιακού - Οι ημερομηνίες των αγώνων

Κληρώνει και για τον Ολυμπιακό την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου. Το μεσημέρι ο Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του για τα play off. Το βράδυ της 15ης ή 16ης Σεπτεμβρίου θα γνωρίζει οριστικά την ομάδα που θ' αντιμετωπίσει. Σύμφωνα με το πρόγραμμά της UEFA, οι αγώνες των ερυθρόλευκων θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Σεπτεμβρίου.

Προκριματικά Champions League: Κληρώνει σήμερα για τον ΠΑΟΚ

Η κλήρωση για το Champions League είναι προγραμματισμένη την Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, στις 13:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Προκριματικά Europa League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για Άρη, ΟΦΗ - Σήμερα η κλήρωση

Πρόκειται για τα play offs του Champions League, όμως για τον Ολυμπιακό έχει σημασία και η σημερινή κλήρωση που θα γίνει για τον τρίτο προκριματικό. Αύριο η κλήρωση θα βγάλει ζευγάρι και σήμερα ο Ολυμπιακός θα μάθει που ακριβώς κινείται. Δηλαδή πιθανοί αντίπαλοι του είναι Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Καραμπάκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτές σήμερα θα μπουν στην κληρωτίδα από την οποία θα μάθουν με ποιους θα συγκρουστούν για να φτάσουν στα play offs. Πιθανοί τους αντίπαλοι θα είναι Μόλντε, Μίντιλαντ, Φερεντσβάρος, Ομόνοια και Ντιναμό Μπερστ.