Ολυμπιακός: Στο… σημάδι τα play offs και η σημασία της σημερινής κλήρωσης

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στα ματς των play offs του Champions League, ενώ έχει ενδιαφέρον και η σημερινή κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό.

Ολυμπιακός: Στο… σημάδι τα play offs και η σημασία της σημερινής κλήρωσης

Ο τελικός με την ΑΕΚ φαίνεται πως θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό για καιρό ακόμα. Από τη στιγμή, όμως, που δεν έγινε το ματς οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα.

Πρώτα απ' όλα εκείνο που έχει σημασία για τους πρωταθλητές είναι να μην υπάρξει άλλο θετικό κρούσμα και να επιστρέψουν αύριο στον Ρέντη. Αυτό μετράει αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Πειραιά που σε διάστημα δέκα ημερών μετράει τρία κρούσματα κορονοϊού.

Από τώρα, όμως, αρχίζουν τα σπουδαία για τον Ολυμπιακό. Κακά τα ψέματα, αλλά όλο αυτό το διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς δούλευε στον Ρέντη για τον τελικό με την ΑΕΚ. Και την πρώτη ημέρα που γύρισε η ομάδα στις προπονήσεις ο Πορτογάλος μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να δουλέψουν για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Πλέον όμως ξεκινάει ουσιαστικά η επόμενη σεζόν για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός αρχίζει τη δουλειά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τα ματς που «σημαδεύει» τώρα είναι αυτά των play offs του Champions League. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι όλη η χρονιά για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί νωρίτερα να γίνει και ο τελικός, μπορεί να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα, αλλά ό,τι και να γίνει για τον Ολυμπιακό τον «καίνε» τα δύο ματς του Σεπτέμβρη. Εκεί πέφτει όλο το βάρος για τους Πειραιώτες και εκεί θέλει να έχει έτοιμη την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Και επειδή αναφερόμαστε στα play offs του Champions League για τον Ολυμπιακό έχει σημασία και η σημερινή κλήρωση που θα γίνει για τον τρίτο προκριματικό. Αύριο η κλήρωση θα βγάλει ζευγάρι και σήμερα ο Ολυμπιακός θα μάθει πού ακριβώς κινείται. Δηλαδή πιθανοί αντίπαλοι του είναι Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Καραμπάκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σήμερα θα μπουν στην κληρωτίδα από την οποία θα μάθουν με ποιους θα συγκρουστούν για να φτάσουν στα play offs. Πιθανοί τους αντίπαλοι θα είναι Μόλντε, Μίντιλαντ, Φερεντσβάρος, Ομόνοια και Ντιναμό Μπερστ.