Champions League: Η κορυφαία 23άδα της σεζόν - Απουσιάζει ο Κριστιάνο (pic)

Η UEFA ανακοίνωσε την κορυφαία 23άδα ποδοσφαιριστών για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Champions League, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απουσιάζει από τη σχετική λίστα. 

Champions League: Η κορυφαία 23άδα της σεζόν - Απουσιάζει ο Κριστιάνο (pic)

Το Champions League ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες με την Μπάγερν να ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας της Παρί Σεν Ζερμέν στον μεγάλο τελικό. Από τη μεριά της η UEFA ύστερα από την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου», ανακοίνωσε τις επιλογές της για την κορυφαία 23άδα ποδοσφαιριστών της σεζόν.

Όπως αναμενόταν, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, είχε την τιμητική της με 9 εκπροσώπους, ενώ αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη σχετική λίστα, με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους να μην συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων από την UEFA.

Αναλυτικά η κορυφαία 23άδα στο Champions League για τη σεζόν 2019-2020:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λόπες (Λιόν).

Αμυντικοί: Ντέιβις (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ουπαμεκάνο (Λειψία), Ανχελίνο (Λειψία), Αλάμπα (Μπάγερν).

Μέσοι: Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Αουάρ (Λιόν), Γκορέτσκα (Μπάγερν), Σάμπιτζερ (Λειψία), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκόμεζ (Αταλάντα), Μίλερ (Μπάγερν).

Επιθετικοί: Γκνάμπρι (Μπάγερν), Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι).