ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Τι γράφουν στην Τουρκία - «Καταστροφή στην Θεσσαλονίκη» (pics)

Δείτε τι γράφει ο τουρκικός Τύπος μετά τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Τι γράφουν στην Τουρκία - «Καταστροφή στην Θεσσαλονίκη» (pics)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μπεσίκτας στην άδεια Τούμπα με σκορ 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Στη Τουρκία δεν το πήραν και τόσο καλά το γεγονός ότι η Τουρκική ομάδα αποκλείστηκε και κάνουν λόγο για μεγάλη οικονομική ζημιά.

FANATIK
«Η Μπεσίκτας κατέρρευσε. 218 εκατομμύρια λίρες έγιναν ατμός. Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και απώλεσε τις ελπίδες της για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε έτσι και τις ελπίδες της για να κερδίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (218 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) από την κορυφαία διοργάνωση».

FOTOMAC
«Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη»!

CNN TURK
«Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες της για τον τρίτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει και απώλεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοργάνωση».

MILLIYET
«H Μπεσίκτας έχασε»

ΗURRIYET
«Δεύτερο σοκ από τον ΠΑΟΚ για τη Μπεσίκτας με την απώλεια των 25 εκατομμυρίων ευρώ».

YENISAFAK
«H Μπεσίκτας είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει τον δρόμο της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ».

ΗΑΒERTURK
«H εκπρόσωπός μας Μπεσίκτας είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα μονό παιχνίδι, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, η Μπεσίκτας θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ».