ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας 3-1: Γιατί ο Γιαλτσίν «φωνάζει» για τη διαιτησία του Ντοβέρι

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σερτζέν Γιαλτσίν εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα 3-1 από τον ΠΑΟΚ.

 

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας 3-1: Γιατί ο Γιαλτσίν «φωνάζει» για τη διαιτησία του Ντοβέρι

Ο ΠΑΟΚ σκοράροντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας και πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H τουρκική ομάδα είχε εκφράσει πριν από τον αγώνα «ενστάσεις» για τον ορισμό του Ιταλού διαιτητή Ντανιέλε Ντοβέρι στην αναμέτρηση της Τούμπας, που ήταν νοκ-άουτ.

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Η εξήγηση του Πέλκα για τη χειρονομία στον πανηγυρισμό του (pic)

Και ο προπονητής της, Σερτζέν Γιαλτσίν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν περιμέναμε τόσο κακή διαχείριση από τους διαιτητές. Δεν γίνεται να παίζουν τέτοιοι κακοί διαιτητές στο Champions League» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος.

«O παίκτης του ΠΑΟΚ με το Νο 7 (σημ: Ελ Καντουρί) έπρεπε να αντικρίσει σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις την κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής του τη χαρίστηκε» είπε.

Ο Γιαλτσίν στάθηκε και σε δυο άλλες φάσεις που κατά τη γνώμη του αδικήθηκε η Μπεσίκτας.

«Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν χαζά. Ίσως ένα από αυτά να ήταν οφσάιντ. Εάν υπήρχε VAR, θα μπορούσε να είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ» τόνισε.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη χωρίς τη χρήση VAR καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Τέλος ο Γιαλτσίν αναφέρθηκε στη φάση με το χέρι του Γιαννούλη.

«Υπάρχει πέναλτι, όλοι λένε ότι ήταν πέναλτι. Εάν δινόταν η εσχάτη των ποινών και το σκορ γινόταν 3-2, θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στα υπόλοιπα λεπτά» κατέληξε