Φερέιρα: «Τα πάντα για το μεγάλο μας όνειρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα μετά το 3-1 επί της Μπεσίκτας και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Φερέιρα: «Τα πάντα για το μεγάλο μας όνειρο»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 την Μπεσίκτας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε το εμπόδιο των Τούρκων και ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως απλά έγινε το πρώτο βήμα.

«Ήταν κάτι πολύ καλό, μένουμε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό το ματς. Δημιουργούμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, με δυνατό πνεύμα. Η νίκη δεν είναι μόνο των παικτών που έπαιξαν, είναι όλων των ποδοσφαιριστών, είναι των παικτών που έμειναν εκτός αποστολής οι οποίοι επίσης βοήθησαν πάρα πολύ. Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό το πρώτο βήμα. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, γι' αυτό είπα πως δημιουργούμε ένα πολύ καλό γκρουπ, που όλοι μαζί προσπαθούν για το καλύτερο».

Όσον αφορά για τον αντίπαλο που θα ήθελε να βρει απέναντί του στη συνέχεια είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο μας όνειρο, έχουμε ξεκάθαρο στόχο θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους κι αυτό θα κάνουμε. Για εμάς παύει να είναι πια ένα όνειρο και αρχίζει να είναι κάτι που είναι πιο κοντά σε εμάς. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε αυτό το μεγάλο μας όνειρο και να γράψουμε ιστορία. Ανεξάρτητα από το ποιος αντίπαλος θα μας πέσει πρέπει να έχουμε στόχο να περάσουμε».