Ολυμπιακός: Υποψήφιος αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας στα πλέι οφ του Champions League

Ο Ερυθρός Αστέρας απέκλεισε τα Τίρανα και παραμένει υποψήφιος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Τι περιμένει από τα ματς της Τετάρτης, τι ισχύει με την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Υποψήφιος αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας στα πλέι οφ του Champions League

Με ένα γκολ του Τομανέ ο Ερυθρός Αστέρας απέκλεισε τα Τίρανα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και παραμένει ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Προκριματικά Champions League 2020-21: Πέρασε στον 3ο γύρο ο Ερυθρός Αστέρας (αποτελέσματα)

Η ομάδα του Βελιγραδίου, βέβαια έχει μπροστά της και τον τρίτο προκριματικό μέχρι να μπει στη διαδικασία των play offs. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν αλλάζει κάτι και είναι ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους των Πειραιωτών.

Από 'κει και πέρα για τον Ολυμπιακό έχουν ενδιαφέρον και τα παιχνίδια της Τετάρτης. Σε αυτά η Λουντογκόρετς που είναι υποψήφιος αντίπαλος αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ, ενώ η Γιουνγκ Μπόις την Κλάσκβικ.

Όσον αφορά στην πρόκριση του ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό δεν τον επηρεάζει σε κάτι. Αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν και μπουν στους ομίλους του Champions League και το ίδιο πετύχουν και οι πρωταθλητές Ελλάδας τότε οι δύο ομάδες θα μοιραστούν το μάρκετ πουλ της UEFA.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, διότι έχει κατρακυλήσει στη 18η θέση και έχει ανάγκη από βαθμούς.