Γιατί ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό το Τίρανα-Ερυθρός Αστέρας

Για τον Ολυμπιακό έχει ενδιαφέρον το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα σε Τίρανα και Ερυθρό Αστέρα. Τι γίνεται με τους υποψήφιους αντιπάλους του.

Γιατί ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό το Τίρανα-Ερυθρός Αστέρας

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play offs του Champions League, όμως έχει το βλέμμα του στραμμένο και στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες θέλουν να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολος ο δρόμος τους για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Κάπως έτσι και το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα σε Τίρανα και Ερυθρό Αστέρα έχει ενδιαφέρον για την ομάδα του Πειραιά. Οι Σέρβοι είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο δρόμο για μία θέση στους ομίλους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εάν ο Ερυθρός Αστέρας αποκλειστεί απόψε από τα Τίρανα τότε τη θέση του στο γκρουπ δυναμικότητας θα πάρει η Καραμπάκ. Και αυτή, ωστόσο έχει παιχνίδι αύριο κόντρα στη Σέριφ.

Εάν και η Καραμπάκ μείνει εκτός τότε τη θέση της θα πάρει η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία αύριο παίζει με την Ομόνοια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτή τη στιγμή υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι η Λουντογκόρετς που αύριο παίζει με τη Μίντιλαντ, η Γιουνγκ Μπόις που αντιμετωπίζει αύριο την Κλασκβικ και ο Ερυθρός Αστέρας όπως προαναφέραμε. Επομένως και τα αυριανά ματς έχουν ενδιαφέρον για να δούμε πως θα διαμορφωθεί ο πίνακας με τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού.