Μπεσίκτας: Επίσκεψη στο σπίτι του Κεμάλ - Φορά κόκκινα κόντρα στον ΠΑΟΚ (pics)

Μέλη της διοίκησης και όλο το τεχνικό τιμ της Μπεσίκτας έβγαλαν φωτογραφίες και υπέγραψαν στο βιβλίο επισκέψεων - Με κόκκινα απόψε στην Τούμπα η τουρκική ομάδα

Μπεσίκτας: Επίσκεψη στο σπίτι του Κεμάλ - Φορά κόκκινα κόντρα στον ΠΑΟΚ (pics)

Λίγες ώρες απέμειναν για να ξεκινήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα παιχνίδι το οποίο θα «αποφασίσει» για την ομάδα που θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η αποστολή της τουρκικής ομάδας πάντως δεν έχασε την ευκαιρία το πρωί και επισκέφθηκε το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα όλοι όσοι πήγαν εκεί με προεξάρχοντα τον πρόεδρο της ομάδας τον Αχμέτ Νουρ Τσεμπί έβγαλαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας δε, φωτογραφήθηκε και με μια φανέλα που είχε το έμβλημα του συλλόγου και την μορφή του Κεμάλ Ατατούρκ.

Όλα τα στιγμιότυπα δε, αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media. «Ο πρόεδρός μας Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τεχνικό προσωπικό επισκέφτηκαν το σπίτι στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε ο μεγάλος ηγέτης Κεμάλ Ατατούρκ» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Ο Κεμάλ ήταν οπαδός της Μπεσίκτας και στο γήπεδό της έχει τεράστιες φωτογραφίες του.

Οσο για τη φανέλα με την οποία θα παίξει απόψε η Μπεσίκτας; Θα είναι κόκκινη με μαύρα διακριτικά.

Κι αυτό διότι ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας έχουν ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες και οι Τούρκοι επέλεξαν να φορέσουν κόκκινη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PAOK maçında kırmızı formamızla sahadayız. ? Asalet ☑️ #ucl #paokvbes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beşiktaş JK ? (@besiktas) στις