Champions League: Ο Ντανιέλε Ορσάτο διαιτητής του τελικού Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο θα διευθύνει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή (28/8) στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας.

Champions League: Ο Ντανιέλε Ορσάτο διαιτητής του τελικού Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ντανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον φετινό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ο «γουρλής» Ορσάτο διαιτητής του αγώνα

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Παριζιάνοι φιλοδοξούν να κατακτήσουν το παρθενικό τρόπαιο της ιστορίας τους στην κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωση, ενώ οι Βαυαροί το έκτο τους κύπελλο στον θεσμό και πρώτο μετά το 2013, όταν νίκησαν την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο στον γερμανικό «εμφύλιο».

Ο 44χρονος Ιταλός ρέφερι, που είναι διεθνής διαιτητής από το 2010, είχε διευθύνει τον περασμένο Δεκέμβρη και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ενώ μεταξύ άλλων είχε διαιτητεύσει φέτος και το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη για τους «16» του θεσμού.

Στον τελικό του «Ντα Λουζ» στην Λισσαβόνα θα έχει βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Λορέντζο Μανγκανέλι και Αλεσάντρο Γκιαλατίνι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χάτεγκαν.

Champions League: Τελικός Μπάγερν-Παρί - Το πανόραμα του final 8 (Highlights)