Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 2-8: Δείτε και τα δέκα γκολ (highlights)

Η Μπάγερν διέλυσε τη Μπαρτσελόνα με σκορ 8-2 για τα προημιτελικά του Champions League και πέτυχε μία ιστορική νίκη.

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 2-8: Δείτε και τα δέκα γκολ (highlights)

Μία εφιαλτική βραδιά έζησε η Μπαρτσελόνα στη Λισαβόνα. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έγραψε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της χάνοντας με 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ήταν τρομακτικοί στο παιχνίδι με τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και να φρενάρουν τους αντιπάλους τους.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Μίλερ και στο 7' η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 7' με αυτογκόλ του Αλάμπα. Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο με τη Μπάγερν να πιάνει από το λαιμό την ομάδα του Σετιέν. Μόνο οι φανέλες θύμιζαν πως στο γήπεδο ήταν η Μπαρτσελόνα. Στο 22΄ο Πέρισιτς έκανε το 1-2 και στο 28' ο Γκνάμπρι το 1-3 για να έρθει ο Μίλερ και να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου κάνοντας το 1-4.

Ο εφιάλτης δεν τελείωσε για την ομάδα της Καταλωνίας, αφού το δεύτερο ημίχρονο είχε μία από τα ίδια. Η Μπάγερν δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και το σκορ πήρε απίστευτες διαστάσεις. Στο 57' μείωσε σε 2-4 ο Σουάρες για να έρθει μετά νέος… βομβαρδισμός. Στο 63' ο Κίμιχ έκανε το 2-5 και στο 82' ο Λεβαντόφσκι το 2-6. Μέχρι και ο Κουτίνιο που ανήκει στη Μπαρτσελόνα έβαλε δύο γκολ στο 87' και 89' και διαμόρφωσε το τελικό 2-8. Ένα ματς που έστειλε πανηγυρικά τη Μπάγερν στα ημιτελικά και έκλεισε ένα κύκλο για τη Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να είναι άφαντος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (70΄ Φάτι), Σέρτζι Ρομπέρτο (46΄ Γκριζμάν), Ντε Γιονγκ, Βιδάλ, Μέσι, Σουάρες.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76΄ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84΄ Λούκας Ερναντέζ), Γκορέτσκα (84΄ Τολισό), Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι (75΄ Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67΄ Κομάν), Λεβαντόβσκι.