Γκριεζμάν: Η Μπαρτσελόνα θα μείνει μέχρι τέλους στο Final-8!

Tην σιγουριά του ότι η Μπαρτσελόνα θα φτάσει ως τον τελικό του παρθενικού Final-8 του Champions League εξέφρασε ο Αντουάν Γκριεζμάν κατά την άφιξη των «μπλαουγκράνα» στη Λισσαβώνα.

Γκριεζμάν: Η Μπαρτσελόνα θα μείνει μέχρι τέλους στο Final-8!

Παρότι οι περισσότεροι «ουδέτεροι» στο μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League θεωρούν την (προερχόμενη από 13 σερί νίκες και νταμπλούχο Γερμανίας) Μπάγερν Μονάχου φαβορί, έναντι της Μπαρτσελόνα, ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει διαφορετική άποψη και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η παρουσία των Καταλανών, στην Λισσαβώνα, δεν θα εξαντληθεί στον προημιτελικό, αλλά θα διαρκέσει ως στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Το έκανε μάλιστα με εξόχως παραστατικό τρόπο κατά την άφιξη των «μπλαουγκράνα» στη πορτογαλική πρωτεύουσα, για το Final-8, λέγοντας ότι: «Η βαλίτσα μου είναι γεμάτη με ρούχα, με τη λογική ότι θα μείνουμε εδώ μέχρι τις 23 Αυγούστου (σ..: τότε είναι ο τελικός). Έχω φέρει μαζί μου και το... Playstation και όλα όσα μου είναι απαραίτητα».

Όσο για το ματς, της Παρασκευής, τόνισε πως: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Μπάγερν. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά σε τακτικό επίπεδο και είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης».