Πεπ Γκουαρντιόλα: «Πάντα θαυμαστής της Μπαρτσελόνα, θέλω να αποκλείσω τη Ρεάλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι φυσικά το φαβορί για να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League μετά τη νίκη της με 2-1 στην Ισπανία στον πρώτο αγώνα. Τι είπε ο κόουτς της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα για την μονομαχία του με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Πεπ Γκουαρντιόλα: «Πάντα θαυμαστής της Μπαρτσελόνα, θέλω να αποκλείσω τη Ρεάλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι φυσικά το φαβορί για να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League. Τι είπε ο κόουτς της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα για την μονομαχία του με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που παίξαμε το πρώτο ματς, οπότε τώρα όλα είναι διαφορετικά.

Έχω την αίσθηση πως είμαστε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» είπε αρχικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το άδειο Έτιχαντ ο Καταλανός υποστήριξε: «Έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε. Αυτό που μετράει είναι η υγεία όλων. Θέλουμε τα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία και αυτό είναι πιο σημαντικό από το να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα».

Για τον δικό του στόχο: «Είμαι πάντα θαυμαστής της Μπαρτσελόνα. Εκεί έχω μεγαλώσει, εκεί έγινα αυτό που είμαι σήμερα.

Αυτό που θέλω είναι να αποκλείσω τη Ρεάλ. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αν κάνουμε λάθη θα μας τιμωρήσει η Ρεάλ, έτσι είναι το Champions League.

Είναι σημαντική η απουσία του Ράμος. Είναι μεγάλος παίκτης. Υπάρχει όμως και ο απίστευτος Μπενζεμά».

Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι είχε κερδίσει με 2-1 τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη.