Η Ρεάλ "σήκωσε" το 13ο, τρίτο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Οι δυο γκάφες του Κάριους έστεψαν πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Ρεάλ, που κέρδισε 3-1 τη Λίβερπουλ

Η Ρεάλ "σήκωσε" το 13ο, τρίτο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ κι έγραψε στο Κίεβο ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στο Champions League που έκανε το three peat (τρεις συνεχόμενους τίτλους).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπέιλ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μάλιστα το πρώτο, τρία λεπτά μετά την είσοδό του με απίθανο ψαλιδάκι (64', 83').

Ο Μπενζεμά είχε ανοίξει το σκορ στο 51' και είχε ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μανέ. Μοιραίος ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ Κάριους, ο οποίος έκανε δώρο στη "βασίλισσα" δύο γκολ με ισάριθμα παιδαριώδη λάθη.

Μεγάλος άτυχος ο Σαλάχ, ο οποίος τραυματίστηκε στο 30' και πιθανότατα θα χάσει το Μουντιάλ.

.

Το φιλμ του αγώνα

15′ Ευκαιρία για τη Ρεάλ! Ο Ρονάλντο μπήκε απ’ τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ την εστία του Κάριους!

31′ Ο Σαλάχ πηγαίνει απευθείας στα αποδυτήρια. Τεράστιο πλήγμα για τη Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος σταρ δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον Λαλάνα να ετοιμάζεται να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σαλάχ έχει βάλει τα κλάματα, τον έριξε κάτω ο Ράμος και έβγαλε τον ώμο του.

35′ Ο Ντάνι Καρβαχάλ έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου και αποχωρεί κι αυτός.

43′ Ευκαιρία για τη Ρεάλ! Ο Ίσκο έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτι, ο Κάριους απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

48′ ΔΟΚΑΡΙ για τη Ρεάλ (Ίσκο)! Ο Λαλάνα διώχνει άτσαλα την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Ίσκο, αλλά το σουτ του Ισπανού μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάριους!

51′ ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ (Μπενζεμά) Ο Κρόος έκανε την κάθετη στον Μπενζεμά, ο οποίος δεν ακολούθησε τη φάση επειδή ήταν ο οφσάιντ. Ο Κάριους την μπλόκαρε, πήγε να δώσει στη συνέχεια στο παιχνίδι, ο Μπενζεμά έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

55΄ ΓΚΟΛ για τη Λϊβερπουλ (Μανέ) Ο Μίλνερ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λόβρεν πήρε την κεφαλιά, ο Μανέ που καλύπτεται, έκανε την προβολή και ισοφάρισε σε 1-1!
64′ ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ (Μπέιλ) Ο Μαρσέλο σέντραρε απ’ τα αριστερά, ο Μπέιλ έκανε το ανάποδο ψαλίδι απ’ το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1!
70′ ΔΟΚΑΡΙ για τη Λίβερπουλ (Μανέ)! Ο Μανέ έκανε το συρτό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Νάβας!

83′ ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ (Μπέιλ) Μακρινό σουτ του Μπέιλ, ο Κάριους δεν υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1!

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Κίτρινες: Μανέ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (36΄ Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (90΄Ασένσιο), Μόντριτς, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ίσκο (61΄ Μπέιλ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ (85΄ Τσαν), Φιρμίνο, Σαλάχ (31΄ Λαλάνα), Χέντερσον, Μανέ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρντολντ