«Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Αλ-Ταμάρι»

Ρεπορτάζ από την Αγγλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μούσα Αλ-Ταμάρι που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο στην Ιορδανία.

«Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Αλ-Ταμάρι»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι ο Μούσα Αλ Ταμάρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία οι Πειραιώτες έχουν στα υπόψη τους τον εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ από τη Βρετανία θέλει τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τον 23χρονο ακραίο επιθετικό από την Ιορδανία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Νικόλα Ιωάννου. Όπως γράφουν οι Άγγλοι ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει εδώ και αρκετό καιρό τον Αλ Ταμάρι και τον έχουν παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια.

Ο Ιορδανός εξτρέμ τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει μοιράσει και εννιά ασίστ. Με τον ΑΠΟΕΛ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021. Επομένως αυτό σημαίνει η ομάδα της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι είτε θα του ανανεώσει το συμβόλαιο, είτε θα τον πουλήσει, διότι κινδυνεύει από τον Δεκέμβρη να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στο ταμείο της.

Στην πατρίδα του θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και είναι χαρακτηριστικό πως τα Μέσα εκεί τον αποκαλούν "ο Μέσι της Ιορδανίας". Ο Αλ Ταμάρι πήγε στον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2018 από τη Σαμπάμπ Αλ Όρντον και είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο δεξί άκρο της επίθεσης χρησιμοποιώντας το αριστερό του πόδι. Του αρέσει να συγκλίνει προς τα μέσα και είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας.

Πρόκειται, πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που το όνομα του κάθε καλοκαίρι εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Στην Κύπρο έχει γραφτεί πριν τρεις μήνες πως τον ποδοσφαιριστή βλέπουν η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, η Αταλάντα και η Λιλ.