ΕΠΟ: Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός

Με 53 «ναι» και 6 «όχι» υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ.

ΕΠΟ: Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός

Με 53 «ναι» και 6 «όχι» υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ.

Εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου, κάτι που άλλωστε αναμενόταν.

Συνολικά 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ΠΑΕ ενέκριναν τον διοικητικό απολογισμό. Είχαμε 6 «όχι», ενώ 3 Ενώσεις ψήφισαν «παρών».

Συγκεκριμένα, δεν ενέκρινε τα πεπραγμένα της διοίκησης η ΠΑΕ Ολυμπιακός οι ΕΠΣ Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Ηρακλείου και Χανίων.

«Παρών» ψήφισαν οι ΕΠΣ Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Λακωνίας.

Από τις ΠΑΕ, απουσίαζαν ο Άρης, η Λάρισα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την έγκριση οικονομικού απολογισμού, ο Ολυμπιακός και κάποιες Ενώσεις ψήφισαν αρνητικά. Απόντες από την διαδικασία ήταν οι ΟΦΗ, Άρης, Αστέρας, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Βόλος και Πανιώνιος.

Από τις Ενώσεις, η Ηλεία ψήφισε όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, στον προϋπολογισμό όχι και στα άλλα παρών.

Το Ηράκλειο όχι για συγκεκριμένους κωδικούς, η Κεφαλλονιά παρών, η Λακωνία ναι αλλά όχι στις αμοιβές της ΚΕΔ και ενώ όχι έδωσαν το Λασίθι, ο Πειραιάς και τα Χανιά. Στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι και 1 παρών.

Επί του προϋπολογισμού στο σύνολο είχαμε: 55 ναι, 6 όχι και 1 λευκό.

Οι ψήφοι που δεν ήταν θετικοί ήταν: Αστέρας απών, Ατρόμητος λευκό, Ολυμπιακός όχι, Ηλεία όχι, Ηράκλειο όχι, Λακωνία όχι ως προς στις δαπάνες της ΚΕΔ μόνο, Λασίθι όχι, Πειραιάς όχι και όχι και από τα Χανιά.

Χούμπελ: «Να αντιμετωπίσετε τη βία, τα στημένα και τις δυσφημιστικές δηλώσεις»

Μετά την υπερψήφιση του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ, τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, που απευθυνόμενος προς τις ΠΑΕ και τις ΕΠΣ ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πρέπει να αντιμετωπίσετε τη βία, τα στημένα παιχνίδια, τις δυσφημιστικές δηλώσεις και τα παράπονα για τη διαιτησία. Όχι τον πόλεμο μεταξύ σας.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο η κατάσταση με τον ερχομό ξένων διαιτητών. Πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές να αγωνιστούν.

Πρέπει να λειτουργήσετε στο πλαίσιο των κανόνων και να είστε ενωμένοι».