ΠΑΟΚ: Βαρύ το κλίμα για Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και το μέλλον του στην ομάδα είναι πλέον θολό.

ΠΑΟΚ: Βαρύ το κλίμα για Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έμεινε σχετικά νωρίς εκτός κούρσας στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Άπαντες καταλαβαίνουν ότι η έκβαση της φετινής χρονιάς για τους Θεσσαλονικείς έχει επιφέρει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος διαδέχτηκε τον Ραζβάν Λουτσέσκου το περασμένο καλοκαίρι.

Βέβαια, γεγονός είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση, παραμένοντας τελικά στη θέση, αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι δαπανηρό αλλά και δύσκολο να λυθεί. Αν λυθεί με υπαιτιότητα της ομάδας, το ποσό που θα κληθεί να καταβάλλει ο «δικέφαλος» είναι πολύ μεγάλο.

Η απώλεια ενός ακόμα βασικού στόχου της ομάδας πιστώνεται στον προπονητή και έχει κάνει... βαρύ το κλίμα για τον Φερέιρα, ο οποίος πριν την έναρξη των Playoffs εθεωρείτο σχεδόν σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Τούμπα.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Βικελίδης», ωστόσο δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο...