Οι Τούρκοι ξανά για Λαρίν και Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Κάιλ Λαρίν, ο οποίος ανήκει στη Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι ξανά για Λαρίν και Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα από την Τουρκία εμπλέκουν τον Κάιλ Λαρίν με τον Ολυμπιακό. Ο Καναδός επιθετικός της Μπεσίκτας φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» όπως γράφουν οι Τούρκοι.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Μπεσίκτας, αλλά έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά του η ολλανδική ομάδα.

Η Μπεσίκτας έχει ορίσει την τιμή του ποδοσφαιριστή στα 2,5 εκατ. ευρώ με τους Ολλανδούς να μη δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν αυτά τα χρήματα προκειμένου να πάρουν τον Καναδό επιθετικό.

Και νέα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός και η Αμβέρσα είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Ο Λαρίν έχει σημειώσει εννιά γκολ και έντεκα ασίστ. Η αποχώρηση του από την Ολλανδία είναι δεδομένη, αφού πλέον δεν συμμετέχει ούτε στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν που είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Πειραιώτες αν είναι να δώσουν 2,5 εκατ. ευρώ θα προτιμήσουν να τα δώσουν για τον Αιγύπτιο που ξέρει και την ομάδα και τον θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.