Η Έλλη Στάη αποχαιρετά τον Νίκο Αλέφαντο - «Να χάσω το πρωτάθλημα και τα σύμπαντα όλα»

Το βίντεο με το οποίο η Έλλη Στάη αποχαιρετά τον Νίκο Αλέφαντο.

Η Έλλη Στάη αποχαιρετά τον Νίκο Αλέφαντο - «Να χάσω το πρωτάθλημα και τα σύμπαντα όλα»

Ήταν σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες συνεντεύξεις. Ο λόγος γι' αυτή που παραχώρησε ο Νίκος Αλέφαντος στην Έλλη Στάη το 2004. Ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό σε μια σεζόν που οι ερυθρόλευκοι έχασαν πρωτάθλημα και Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο διατητικά όσο και... τηλεοπτικά ήταν ο διαιτητής Γιώργος Δούρος.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου: Η επιθυμία του πριν το τέλος

Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του στον αγώνα πρωταθλήματος με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο. Μίλησε λοιπόν στην Έλλη Στάη στον ΑΝΤ1 και βέβαια έμεινε στην ιστορία η τηλεοπτική ερώτηση: «γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;».

«Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο. Βγες από την Κόρινθο να μιλήσεις με τον Αλέφαντο», είπε στην Έλλη Στάη και πρόσθεσε: «με τον Δούρο τον καταραμένο να χάσω το πρωτάθλημα και τα σύμπαντα όλα»!

Νίκος Αλέφαντος: Το παρασκήνιο, οι ατάκες του και η αγάπη του για το «ΦΩΣ»

Ο Νίκος Αλέφαντος πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών και η Έλλη Στάη δεν τον ξέχασε. Σε ανάρτησή της στα social media έγραψε για τον Νίκο Αλέφαντο: «Ένας ιδιαίτερος, αληθινός και ευθύς άνθρωπος. Μια από τις πιο ωραίες δημοσιογραφικές συναντήσεις και για μένα».

Δείτε το βίντεο, με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της: