Ολυμπιακός: Μπακ για Champions League

Ο Ιγκόρ Σίλβα είναι πάντα βασικός με την Όσιγιεκ στην Κροατία, διεκδικεί εισιτήριο για Champions League και ανήκει στον Ολυμπιακό...

Ολυμπιακός: Μπακ για Champions League

Δεν πήρε ποτέ πραγματική ευκαιρία στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα, καθώς μετά την απόκτησή του από τον Αστέρα Τρίπολης έφυγε με δανεισμούς στην Κύπρο και στην Κροατία. Εκεί όπου φέτος κάνει μια πραγματικά πολύ καλή σεζόν ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος ανήκει στην ελληνική ομάδα για άλλα δύο χρόνια.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι βασικός με την Όσιγιεκ και διεκδικεί μαζί της τη δεύτερη θέση στο κροατικό πρωτάθλημα, πίσω από τη σίγουρη πρωταθλήτρια Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει ξεφύγει με 20 βαθμούς διαφορά.

Στο ματς του Σαββάτου με την Ίντερ Ζάπρεσιτς, ο Ιγκόρ ήταν και πάλι στην 11αδα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 1-0 και να πιάνει στη δεύτερη θέση την Ριέκα που παίζει σήμερα εκτός έδρας, αλλά και να ξεπερνάει την Χάιντουκ Σπλιτ που δίνει σήμερα εκτός έδρας ντέρμπι με την Λοκομοτίβα. Η Όσιγιεκ και η Ριέκα έχουν 52 βαθμούς, η Χάιντουκ 51 και η Λοκομοτίβα 50, σε μια σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας σεζόν.

Ο Ιγκόρ Σίλβα παίζει σε μία θέση στην οποία ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή καλυμμένος με τον Ομάρ, ενώ πέραν από το Νορβηγό γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ο Γκασπάρ, υπάρχει ο Τοροσίδης που μπορεί να συνεχίσει και έχει επιστρέψει ο Γιάννης Μασούρας που υπολογίζεται για την προετοιμασία. Αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη, με συνέπεια και επιτυχία στο επίπεδο που αγωνίζεται, δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Κι έχει ενδιαφέρον τι θα αποφασιστεί τελικά για τον Βραζιλιάνο στο σχεδιασμό που γίνεται από πλευράς Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.