Γραμμένος: «Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος έκανε δήλωση για την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα για τις κληρώσεις του Champions League και του Europa League.

Γραμμένος: «Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος έκανε δήλωση για την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα για τις κληρώσεις του Champions League και του Europa League, που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Επίσημο: Στην Αθήνα οι κληρώσεις του Champions και Europa League

«H Ε.Π.Ο. χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα ως τόπο συνάντησης της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και συλλόγων, προκειμένου να βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2020 και να γίνουν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει έτσι από την χώρα μας.

Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια και να συνεργαστούμε με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.