Το τρελό σενάριο από την Τουρκία με Ολυμπιακό, Γκεζτέπε και Άραβες

Ένα σενάριο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα προέκυψε από τουρκικό δημοσίευμα που εμπλέκει τον Ολυμπιακό με εταιρεία του Κατάρ.

Το τρελό σενάριο από την Τουρκία με Ολυμπιακό, Γκεζτέπε και Άραβες

Στο διαδίκτυο μπορεί να διαβάσει ο καθένας το οτιδήποτε και μπορούν να αναπτυχθούν φήμες και σενάρια που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την "Hürriyet" προέκυψε ένα τρελό και απίθανο σενάριο το οποίο εμπλέκει τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα γράφει η τουρκική εφημερίδα μία εταιρεία από το Κατάρ έχει κάνει προσφορά 150 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αγοράσει την Γκεζτέπε.

Οι Άραβες φαίνεται πως βρήκαν κλειστή την πόρτα του τουρκικού συλλόγου που αρνήθηκε να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Το δημοσίευμα των Τούρκων αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι ο επόμενος στόχος της εταιρείας από το Κατάρ. Δηλαδή οι Άραβες σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για την αγορά της πειραϊκής ΠΑΕ.

Φυσικά κάτι τέτοιο υπάρχει απλά ως σενάριο, διότι ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ ισχυρή διοίκηση που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας τη θέση της Γκεζτέπε η οποία είναι: «Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ και έρχονται συνεχώς προσφορές από ξένους επενδυτές. Έχουμε λάβει αρκετές προσφορές, αλλά όλες έχουν απορριφθεί».

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας Μεχμέτ Σεπίλ μάλιστα πρόκειται να κάνει δήλωση αύριο Τετάρτη για το συγκεκριμένο. Όπως ξεκαθαρίσει δεν σκοπεύει να πουλήσει την ομάδα.