ΕΠΟ: Ένσταση Ολυμπιακού κατά της παρανομίας

Ένσταση του Ολυμπιακού και αρκετών Ενώσεων στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ ώστε να μη γίνουν πρόωρες εκλογές κόντρα στον αθλητικό νόμο και στις αποφάσεις της πολιτείας 

ΕΠΟ: Ένσταση Ολυμπιακού κατά της παρανομίας

Την αντίθεσή του στην πρόθεση της ΕΠΟ να αλλάξει το καταστατικό της και να γίνουν εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι η θητεία της νυν διοίκησης λήγει το επόμενο, εξέφρασε με ένστασή της η πλευρά του Ολυμπιακού, στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της παραλίας.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, μέσου του εκπροσώπου του Δ. Αγραφιώτη, υποβλήθηκε ένσταση, καθώς μια τέτοια ενέργεια από πλευράς Ομοσπονδίας παραβαίνει τον αθλητικό νόμο, αλλά και τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις που έχουν μεταθέσει τις εκλογές στις ομοσπονδίες για το ερχόμενο φθινόπωρο, λόγω της αναστάτωσης με το θέμα της πανδημίας.

Ανάλογες ενστάσεις διατυπώθηκαν και από τις Ενώσεις Πειραιά, Λασηθίου, Χανίων, Ρεθύμνου και Ηλείας. Καθώς η διοίκηση Γραμμένου άρχισε τη θητεία της στις 18 Αυγούστου του 2017, συνεπώς δεν προκύπτει ότι θα πρέπει να λήξει αυτή ένα χρόνο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Αρκετές Ενώσεις που έχουν επιρροή από συγκεκριμένες ομάδες προωθούν εκλογές εντός του φετινού Ιουλίου, κόντρα στον αθλητικό νόμο και στις κυβερνητικές αποφάσεις.