Ο Γκραντέλ έβγαλε από τη μέση τη Λανς

Η Λανς έχει βάλει στο… μάτι τον Μαξ Γκραντέλ που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά ο ίδιος θέλει να συνεχίσει εκτός Γαλλίας.

Ο Γκραντέλ έβγαλε από τη μέση τη Λανς

Η Λανς κέρδισε την άνοδο της στη Ligue 1 και είναι μία από τις ομάδες στη Γαλλία που δείχνει διάθεση να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαξ Γκραντέλ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει μπει στο… στόχαστρο της Λανς.

Ο Ίβοριανός εξτρέμ που αγωνίζεται στην Τουλούζ και επιδιώκει να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της βρίσκεται στη λίστα της Λανς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία ο Γκραντέλ έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να παίξει την επόμενη σεζόν στα γαλλικά γήπεδα. Σίγουρα δεν θέλει να αγωνιστεί στη β' κατηγορία, αλλά απορρίπτει και την πιθανότητα να αγωνιστεί στη Ligue 1.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και στον Πειραιά παρακολουθούν στενά την περίπτωση του και τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του. Οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν καλά ότι πρόκειται για έναν παίκτη με προσωπικότητα, αλλά από την άλλη δεν είναι ελεύθερος ακόμη και θέλει υπομονή το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ίδιος φέρεται να έχει γοητευτεί από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως είναι μία πρόκληση για την καριέρα του και ειδικά γι' αυτό το σημείο που βρίσκεται να παίξει σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα οι Γάλλοι επιμένουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Χιλάλ και πως η Σαουδική Αραβία είναι ένας προορισμός που ίσως μπει στο μυαλό του παίκτη. Στο κάδρο υπάρχουν πάντα και ομάδες από το MLS , όμως, ο αρχηγός της Τουλούζ θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη.