«Και ο Ολυμπιακός για Ζούκιτς»!

Η Ίντερ και ομάδες της Premier League έχουν κάνει κίνηση για τον Ντέγιαν Ζούκιτς. Στο κόλπο και ο Ολυμπιακός για τον 19χρονο άσο της Βοϊβοντίνα. 

«Και ο Ολυμπιακός για Ζούκιτς»!

Ένα από τα μεγάλα νέα αστέρια του σερβικού πρωταθλήματος είναι ο Ντέγιαν Ζούκιτς. Πρόκειται για τον επιθετικό χαφ της Βοϊβοντίνα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία έχει ήδη ενδιαφερθεί σοβαρά για την απόκτησή του Ολυμπιακός.

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται αναφέρουν ότι για τον 19χρονο άσο έχει ήδη κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός, όπως και η Ίντερ, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Premier League όπως η Άρσεναλ, η Τότεναμ, η Λέστερ, η Έβερτον και η Σαουθάμπτον.

Ο Ζούκιτς έχει παίξει φέτος σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου και έχει πετύχει 6 γκολ, με τους Άγγλους να υποστηρίζουν ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των σκάουτερ των ομάδων της Premier League. Πριν από λίγες μέρες (7 Μαΐου) έγινε 19 ετών και οι προοπτικές για την καριέρα του είναι ιδιαίτερα ευοίωνες. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Βοϊβοντίνα και έχει συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας. Το σημαντικό είναι ότι φέτος λήγει το συμβόλαιό του με τη σερβική ομάδα και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά παρά τον πολύ έντονο ανταγωνισμό.