Η Βίλεμ, ο Βρουσάι και ο Ολυμπιακός

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα δεν τον είχε βασικό, η Βίλεμ έχει αποφασίσει να ζητήσει νέο δανεισμό του Μάριου Βρουσάι από τον Ολυμπιακό. 

Η Βίλεμ, ο Βρουσάι και ο Ολυμπιακός

Την παράταση του δανεισμού του Μάριου Βρουσάι από τον Ολυμπιακό επιχειρεί η Βίλεμ, καθώς η ολλανδική ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς του διεθνούς εξτρέμ καλύπτοντας τη σχετική ρήτρα.

Ωστόσο η Βίλεμ θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της και στη νέα σεζόν τον Βρουσάι, ο οποίος συνολικά είχε 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ, αν και το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πάντοτε στις βασικές επιλογές, πιθανώς και ως τακτική των Ολλανδών για να πετύχουν το στόχο τους, ρίχνοντας τα οικονομικά δεδομένα.

Αποφάσεις για τον Βρουσάι δεν έχουν ληφθεί προς το παρόν από τον Ολυμπιακό. Αν δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς θελήσει να τον δει στη θερινή προετοιμασία και να αποφασίσει μήπως τον κρατήσει στο ρόστερ. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να δανείσει ξανά τον 21χρονο άσο στην ολλανδική ομάδα (με την οποία έχει άριστες σχέσεις μετά την αξιοποίηση εκεί του Τσιμίκα), αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.