Άρχισαν επαφές Ολυμπιακός-Μπόκα για Σολδάνο

Στην Αργεντινή αναφέρουν ότι η Μπόκα Τζούνιορς μιλάει ήδη με τον Ολυμπιακό για νέο δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο

Άρχισαν επαφές Ολυμπιακός-Μπόκα για Σολδάνο

Η παρουσία του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να μη συνοδεύτηκε από πολλά γκολ (14 συμμετοχές, 2 τέρματα, 2 ασίστ), αλλά η ομάδα της Αργεντινής έχει κρίνει ότι η συνεισφορά του ήταν καλή και ότι η συνέχιση της συνεργασίας μαζί του είναι απαραίτητη.

Ως γνωστόν υπάρχει ρήτρα πώλησης του παίκτη στα 5 εκατομμύρια ευρώ, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή να αναφέρουν ότι η Μπόκα δεν μπορεί να μπει σε μια διαδικασία να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό. Θέλει όμως να κρατήσει τον παίκτη με νέο δανεισμό.

Σύμφωνα με αναφορές του ραδιοφωνικού σταθμού «La Red», έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπόκα και Ολυμπιακό ώστε να συμφωνήσουν σε παράταση του δανεισμού, με την ομάδα της Αργεντινής να θέλει ουσιαστικά να πληρώνει μόνο το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Σολδάνο θέλει να μείνει στο Μπουένος Άιρες, ενώ δεν αποκλείεται από αυτές τις συζητήσεις να προκύψει κάτι ενδιαφέρον που να αφορά σε μεταγραφική προσθήκη για την ελληνική ομάδα.