Νίκος Σοφιανός: «Η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού»

Θέση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού πήρε και το μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, ζητώντας από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να σταματήσει να κρύβεται.

Νίκος Σοφιανός: «Η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού»

Θέση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού πήρε και το μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός μετά την σημερινή τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Νίκος Σοφιανός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο κ. Μπακογιάννης, προεκλογικά...έπαιξε με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού!

Παράλληλα ζητά από τον δήμαρχο να σταματήσει να κρύβεται και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Σοφιανού, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, σχετικά με τις εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Είναι προφανές επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις και γρίφους και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο για μια ακόμη φορά βρίσκεται στις “Συμπληγάδες” των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών».