Βαρούχας, Κάκος, Τσίκινης για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι και στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (vid)

Διαβάστε πώς ανέλυσαν οι τηλεκριτικοί διαιτησίας, Βαρούχας - Κάκος - Τσίκινης, τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Βαρούχας, Κάκος, Τσίκινης για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι και στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (vid)

Τάσος Κάκος - εκπομπή «Total Football» στο OPEN TV

Για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναικός:
Για την φάση όπου δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Κουρμπέλης είπε ότι ήταν σωστή, ενώ αναφέρθηκε στην συνέχεια σε μία άλλη φάση όπου ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού θα έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα και θα ήταν η δεύτερη άρα κόκκινη κάρτα. Δεν το έκανε, δεν είχε την βοήθεια από το VAR, έγινε λάθος και έπρεπε να τον βοηθήσει ο τέταρτος και ο βοηθός.

Για το γκολ του Παναθηναικού που ακυρώθηκε ο Τάσος Κάκος είπε ότι έγινε φάουλ στον Λιβάγια στην αρχή της φάσης που δεν μπορούσε να δει ο διαιτητής, το γκολ ήταν κανονικά. Το VAR ενημέρωσε σωστά τον διαιτητή ότι κάτι υπήρχε στην αρχή της φάσης.

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός:
Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί στο 7', με τον διαιτητή Παπαπέτρου να βλέπει την φάση και να την κρίνει με την γραμμή του οφσάιντ, κάτι που ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε μπλοκάρει την μπάλα, θα θεωρούνταν ότι έχει αλλάξει η κατοχή και έτσι το γκολ θα ήταν κανονικό.

Ηρακλής Τσίκινης «Super ΜΠΑΛΑ Live» - Mega Channel

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε τη διαιτησία του Παπαπέτρου στην Τούμπα, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.Ο παλαίμαχος διαιτητής αναφέρθηκε σε κόκκινη κάρτα που δεν έδειξε ο ρέφερι της αναμέτρησης στον Βιεϊρίνια σε φάουλ του Πορτογάλου αμυντικού στον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Επίσης πήρε θέση και για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί, αναφέροντας πως πάρθηκε η σωστή απόφαση.

Παναγιώτης Βαρούχας «Αθλητική Κυριακή» - ΕΡΤ

Κανονικό θα ήταν το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αν δεν υπήρχε οφσάιντ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. «Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή, δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητής Παπαπέτρου», είπε ο καθηγητής διαιτησίας.