Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Αποστολόπουλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου αριστερού μπακ του Πανσερραϊκού, Απόστολου Αποστολόπουλου.

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Αποστολόπουλο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος 17χρονο αριστερό μπακ του Πανσερραϊκού, ο οποίος βρέθηκε και στο στόχαστρο της Βίλεμ.

Μία κίνηση στο πλαίσιο της επένδυσης στο μέλλον που κάνει ο Ολυμπιακός, εξασφάλισε ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά η κίνηση αυτή δεν συνδέεται με πιθανή πώληση του Κώστα Τσιμίκα, καθώς ακόμη κι αν πωληθεί ο τελευταίος, οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε σε μια πιο έτοιμη λύση για την αριστερή πτέρυγα.

Ωστόσο στο λιμάνι επενδύουν πολλά στον νεαρό ακραίο μπακ, ο οποίος θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή κινήθηκε τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ολλανδική Βίλεμ, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» του παίκτη. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο ο Πανσερραϊκός θα πάρει τουλάχιστον 90.000 ευρώ, ενώ θα διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.