Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Βρακάς της Νάπολι (vid)

Ο Γιώργος Βρακάς που προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στη Νάπολι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Βρακάς της Νάπολι (vid)

Στον Ολυμπιακό σαρώνουν όλη την Ευρώπη για ταλέντα που θα μπορούν να ενισχύσουν είτε την πρώτη ομάδα, είτε την Κ19. Αυτό σημαίνει πως κανείς πιτσιρικάς που έχει τα προσόντα να παίξει στους Πειραιώτες δεν τους αφήνει αδιάφορους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιώργος Βρακάς όπως γράφει και στο σημερινό του φύλλο το "ΦΩΣ".

Ο 19χρονος άσος προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η υπόθεση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά. Ο Βρακάς αγωνίζεται κυρίως στο χώρο της επίθεσης και είναι ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο μετακόμισε στη Νάπολι, διότι είχε έρθει σε ρήξη με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι, διότι είναι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τον πάρει ο Ολυμπιακός. Δηλαδή ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη Νάπολι με την οποία ολοκληρώνεται η συμφωνία που είχε κάνει.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ τον θεωρούσαν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και η Νάπολι τον είχε τσεκάρει σε αρκετά ματς μέχρι που αποφάσισε να τον πάρει στην ομάδα Νέων της. Ο Βρακάς έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου μας. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης που ίσως τους απασχολήσει το προσεχές διάστημα.

Δείτε και ένα γκολ που έχει σημειώσει με τη φανέλα της Νάπολι και συζητήθηκε στην Ιταλία…